Over Mybuqo

Mybuqo is een e-commerce onderneming met meerdere merken

Onze merken bedienen wekelijks meer dan duizend klanten in Europa. Elk merk deelt een passie voor het leveren van hoogwaardige producten, persoonlijke service, innovaties én snelle levering. Daar staat Mybuqo voor.

Over Mybuqo

Mybuqo is een e-commerce onderneming met 4 geweldige merken elk in een specifieke niche. Al onze merken delen de passie voor het leveren van hoogwaardige producten, persoonlijke service, innovaties én snelle levering.

Begin januari 2021 is Mybuqo geboren. Voor deze tijd bestonden 3 merken van Mybuqo al maar deze werden bestuurd door elk een andere eigenaar. Eind 2020 kwamen de eigenaren in contact en ontstond het idee om samen verder te gaan onder het mom; samen sterker. Zo ontstond begin januari 2021 Mybuqo.

Qost is de specialist in USB-docks, USB-hubs, adapters en converter kabels. Zo zijn alle Qost Producten Plug & play voor direct gebruik zonder installatie. Qost is in 2018 opgericht door Matthijs Post één van de eigenaren van Mybuqo. Matthijs is de man achter de schermen die de operatie draaiende houdt. Qost artikelen zijn momenteel exclusief te verkrijgen via de eigen website en de marketplaces Bol.com & Amazon.

Begin 2021 heeft Mybuqo het bedrijf UBCenter en Boxstuff overgenomen. UBCenter is officieel reseller van het Amerikaanse bedrijf Ubiquiti. UBCenter is inmiddels een gerenommeerd merk op de Nederlandse en Belgische markt. UBCenter onderscheidt zich door zijn expertise op het gebied van Ubiquiti. Telefonisch en deskundig advies is wat onze klanten daarin waarderen.

Boxstuff is de specialist op het gebied van labels en etiketten. Sinds 2022 is de expertise verder uitgebreid naar overige verpakkingsmaterialen om de klanten van Boxstuff nog verder te ontzorgen op het gebied van verpakkingsmaterialen.

Eind 2022 heeft Mybuqo het bedrijf Sierbeton Online overgenomen. Een webshop die ooit begon met beton, steen en hout maar inmiddels een enorm assortiment voor bouwen en wonen aanbiedt. Het is zelfs mogelijk op producten op maat te bestellen. Klantgerichtheid, snelle levering en kwaliteit staan hierin centraal.

Wat wij beloven

Persoonlijke service

Wij houden niet van het dozen schuiven, wij houden van een persoonlijk gesprek met elke klant. Net een stapje harder gaan voor onze klanten en de verwachtingen overtreffen dat is waar wij naar streven.

Snelle levering

Wij weten hoe belangrijk het is om een bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.
Om dit waar te maken, maken wij gebruik van het netwerk van DHL.

Kwaliteit

Naast de persoonlijke service en de snelle levering is het belang natuurlijk groot dat elk artikel kwalitatief uitstekend is.